Vijver aanleggen in Heerenveen

Wilt u een vijver in uw tuin maar weet u niet waar u moet beginnen? Schakel dan ons hoveniersbedrijf in de regio Heerenveen in. Wij adviseren u graag over welke soort vijver het beste bij u en uw tuin past. Een vijver geeft uw tuin sfeer en een extra dimensie. Wilt u een vijver aanleggen? Wij zijn hierin gespecialiseerd.

Soorten vijvers

Er bestaan veel verschillende soorten vijvers. Elke vijver moet op een andere manier worden aangelegd. Zo is een koivijver vaak twee keer zo diep als een beplantingsvijver. De vijverspecialisten van ons hoveniersbedrijf helpen u graag een keuze te maken. Wij kunnen voor u de volgende vijvers aanleggen:

  • Een natuurlijke vijver;
  • Een zwemvijver;
  • Een moderne vijver;
  • Een koivijver;
  • Een beplantingsvijver.

Deskundig advies

Voor elke vijver is ander materiaal nodig. Door het juiste materiaal te kiezen zorgen we ervoor dat uw vijver lang meegaat. Ook is het belangrijk om goed na te denken over de vorm. Wij geven u hierin deskundig advies. Zo komt u niet voor vervelende verassingen te staan nadat u een keuze hebt gemaakt.

Wilt u meer weten over een vijver aanleggen in Heerenveen en omgeving? Neem dan contact met ons op. Bel of vraag een gratis offerte aan.