Professionele tuinaanleg

Zoekt u in Heerenveen en omgeving een hovenier voor tuinaanleg? Ons hoveniersbedrijf heeft jaren ervaring met tuinontwerp en tuinaanleg. Wij kunnen compleet nieuwe tuinen aanleggen maar ook uw huidige tuin opknappen.

Uw mogelijkheden in Heerenveen

Wij onderscheiden ons door uw tuin perfect op maat aan te leggen. Want een tuinontwerp kan goed zijn, maar de uitvoering bepaalt hoe uw tuin er werkelijk uit komt te zien.

Er komt veel kijken bij een tuinaanleg. Gelukkig hebben wij jaren ervaring met het aanleggen. Zo weten we hoe we uw grond moeten verbeteren, hoe we tuinverlichting moeten aanleggen of hoe we een vijver of zwembad moeten plaatsen. Wij hebben verder eigen stratenmakers in dienst die elk soort straatwerk kunnen aanleggen.

Maak een afspraak

Wilt u weten of wij uw droomtuin in Heerenveen en omgeving kunnen realiseren? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij u langs in de regio Heerenveen. Wilt u liever eerst inzicht in uw kosten? Vraag dan onze gratis offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.